Katrijn Weymans

Psychotherapie Leuven Psycholoogleuven.be

Katrijn Weymans, Ba .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinds lange tijd ben ik gepassioneerd bezig met thema’s als opvoeding, onderwijs en psychologie. Wat hebben kinderen nodig om goed te kunnen ontwikkelen? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat leren een plezier blijft en geen last wordt? Hoe kunnen we ouders helpen bij het opvoeden zodat ze (terug) kunnen genieten van hun gezin? Hoe help je mensen omgaan met verlies en verdriet? Dit zijn onderwerpen die mij erg boeien.

 

Ik ben afgestudeerd als bachelor gezinswetenschappen in Schaarbeek. Deze opleiding heb ik met pedagogische wetenschappen aan de KU Leuven en een studie in gender en diversiteit aan de UGent aangevuld. Momenteel volg ik een opleiding oplossingsgerichte psychotherapie aan het Korzybski Instituut in Antwerpen. Onder het motto, leren doe je een leven lang, volg ik ook studiedagen en bijkomende opleidingen om mijn kennis up to date te houden.

Ik ben lid van de Vlaamse Vereniging Voor Deskundigen in Oplossingsgerichte,  cognitieve en systemische therapie, opvoedkunde en coaching (VVDO).

 

Bij PC Extimicy versterk ik het team als studiebegeleider en counselor. Als je meer wil weten over wat ik jou kan bieden, neem dan een kijkje bij oplossingsgerichte counseling of studiebegeleiding.

Copyright © All Rights Reserved by Extimicy      www.psycholoogleuven.be Psycholoog Psychotherapeut Leuven Rotseaar 0494499398