Contact en persoonlijke gegevens

Psychotherapie Leuven Psycholoogleuven.be

Contact

 

Indien u meer inlichtingen wenst te verkrijgen, kan u ook elektronisch vragen stellen. U stuurt een mailtje naar tim.peeters@psycholoogleuven.be of via onderstaand formulier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om u een snel en accuraat antwoord te garanderen, verzoek ik u vriendelijk om uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres als ook indien mogelijk de momenten dat u kan komen welke momenten voor u onmogelijk zijn.

 

Om een goede bescherming van uw privacy te garanderen, vraag ik u zich in deze elektronische contactname te beperken tot de essentiële aspecten van uw vraag. Deze kan nadien verder nagevraagd worden!

 

Voor korte informatie kan u mij ook telefonisch bereiken op het nummer +32 (0)494 49 93 98. Omdat ik tijdens de therapieën niet gestoord kan worden, krijgt u buiten de tijden van het spreekuur een antwoordapparaat aan de lijn. Ik probeer -indien nodig- u dan snel mogelijk te contacteren. In de regel kunnen wij op korte termijn een eerste afspraak maken voor ons kennismakingsgesprek, een afspraak verzetten of doorverwijzen naar een collega.

 

Ik wil u er attent op maken dat wanneer u via onze site  een afspraak maakt, u zeker ook geacht wordt kennis te hebben van de afspraken omtrent  aanwezigheden en afzeggingen. Deze staan mooi op een rijtje onder de topic  "Duur, kostprijs en afspraken".

 

Ik kan en mag niet ingaan op het verlenen van informatie aan derden zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de patiënt. Iedere poging wordt afgewezen en gemeld aan de betrokken patiënt.

 

De specialisten kunnen doorgestuurd worden naar:

 

PC Extimacy

Sparrenstraat 7

B-3110 Rotselaar

 

How to contact me?

 

For an informal obligation-free conversation or to arrange an initial consultation, you can send me an email at tim.peeters@psycholoogleuven.be or contact me by telephone on 0032-494-49 93 98. If you hear the voicemail, please leave a message for me with your name and phone number. I 'll try to call you back as soon as possible.

 

All official correspondency has to be adressed to:

PC Extimacy

t.a.v. Tim Peeters

Sparrenstraat 7

B-3110 Rotselaar

Belgium

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © All Rights Reserved by Extimicy      www.psycholoogleuven.be Psycholoog psychologist Leuven Tim Peeters PC extimicy 0494499398